Synapsis dental

Rendelőnk 1993-ban nyitotta meg kapuit azzal a szándékkal, hogy kellemes környezetben, barátságos és családias hangulatban, precíz és korrekt ellátásban részesítsük még a legbátortalanabbakat is.

2015-ben teljes körű felújítást végeztünk, hogy még hangulatosabb légkör, korszerűbb felszerelés, makulátlan tisztaság várja a betérőket.

Itt szeretnénk köszönetet mondani a hosszú évek óta visszajáró, már családtagként és főleg félelem nélkül érkező pácienseinek hűségükért és bizalmukért.

Amennyiben Ön még nem találta meg fogorvosát, és olyan nyugodt légkörű, félelemmentes rendelőt keres, ahol mindig ugyanaz az orvos és asszisztensnő, és főleg ugyanaz a mosoly várja, jöjjön el egy ismerkedésre. Biztosítjuk arról, hogy minden kérdésére választ fog kapni, mielőtt döntést hozna és elkötelezné magát.

Filozófiánk három alappillére: emberközpontúság, empátia, precizitás.

Várjuk szeretettel.

Dr. Sík Rita


Magunkról

Magunkról

Dr. Sík Rita fogorvos

1982-ben végeztem a Semmelweiss Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán „summa cum laude” minősítéssel. 1984-ben „Fog- és szájbetegségek”-ből, majd 2005-ben „Konzerváló fogászat és fogpótlástan”-ból szakvizsgát tettem jeles eredménnyel. Négy év rendelőintézeti gyakorlat után, 1986-ban nyitottam meg első magánrendelőmet. 1993-ban költözött magánpraxisom a jelenlegi, minden előírásnak és elvárásnak megfelelő környezetbe. Itt, az új Synapsis fogorvosi rendelőben kompromisszumok nélkül sikerült megvalósítanom elképzeléseimet az igényes felszereltségről, a kellemes és megnyugtató környezetről, ahol magas szintű szakmai, technikai és esztétikai ellátást tudok nyújtani pácienseinknek bármely korosztályban.

Egri Klára asszisztensnő

Egészségügyi pályámat ápolónőként kezdtem. Az évek során nagy tapasztalatot szereztem nemcsak a gyógyító munkában, hanem a megfelelő bánásmód elsajátításában is, amivel mindig sikerül a hozzánk forduló és ránk szoruló emberek bizalmát elnyerni. 1994-ben váltottam, fogászati rendelőben kezdtem asszisztálni. Munka mellett fogászati szakasszisztensi, majd dentálhigiénikusi képesítést szereztem. Dolgoztam a Semmelweiss Egyetem Konzerváló Fogászati Klinikáján és magánklinikán is. Elmondhatom, hogy mára igazán hivatásommá lett a munkám, amelyben a pontosságot és pácienseink elégedettségét tartom a legfontosabbnak.


Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Első konzultáció, szakvizsgálat

Az új pácienseknél az első alkalommal alapos állapotfelmérést végzünk. Ez tartalmazza az anamnézis- és státuszfelvételt, a fogászati és szájüregi szűrővizsgálatot és a rákszűrést.

Az adatokat számítógépen rögzítjük. A felállított diagnózis, a lehetőségek és az egyéni igények alapján kezelési tervet javasolunk, árajánlatot és ütemezési tervet adunk.

Az első szakorvosi vizsgálat ára 5000 Forint.

Szakorvosi kezelések

Parodontológia

A fogmegtartás koncepciójába tartoznak a fog körüli szövetek épségét megőrző kezelések és a megbetegedett szövetek, az íny és az állcsontok gyulladásának megszüntetése. Ezt professzionális fogtisztítással, ultrahangos fogkőeltávolítással, mélytisztítással, gyökérsimítással, kürettel, szoftlézer kezeléssel, antimikrobiális fotodinamikus terápiával (APDT) és diódalézeres fogínytasak kezeléssel érjük el. Személyre szabott szájhigiéniás tanácsokkal látjuk el pácienseinket. A mozgó fogakat speciális üvegszálas sínnel rögzítjük. Fogcsikorgatás, fogszorítás esetén harapásemelő sínt készítünk.

Konzerváló fogászat

Nagy hangsúlyt fektetünk a fogmegtartó kezelésekre, amelynek során a szuvas fogakat fényrekötő, esztétikus, kiváló minőségű tömőanyagokkal látjuk el. Szükség esetén fogtechnikusunk betétet (inlay, onlay) készít, amellyel a nagyméretű foganyag hiány is pótolható. Letört frontfogakat élpótlásokkal és direkt héjakkal építünk fel. Esztétikai okok miatt kisebb alaki, helyzeti eltéréseket korrigálunk direkt kompozit technikával a foganyag károsodása nélkül. Minimál invazív technikával a lehető legtöbb fogszövetet igyekszünk megtartani. A korszerű gépi gyökértágító és gyökércsúcs bemérő készülékkel olyan fogak is megmenthetők, amelyek régebben kihúzásra voltak ítélve. A lézerrel asszisztált gyökérkezelésnél a baktériumok elpusztulnak, a gyökércsúcs körüli elváltozás műtét nélkül megszüntethető. Utófájdalom nélkül és rövidebb idő alatt készíthető el a végleges gyökértömés. Az erősen destruált fogakat szénszálas, vagy üvegszálas gyökércsappal megerősítve koronával, vagy betéttel látjuk el.

Fogpótlások

A hiányzó fogakat koronákkal illetve hidakkal pótolhatjuk, amelyek fémvázra vagy fémmentes cirkóniumra égetett porcelánból készülnek. Kiváló esztétikai érzékű és precíz fogtechnikusaink garantálják a természetes mosolyt. Amennyiben csupán egyetlen fog hiányzik, ún. inlay elhorgonyzású híd lehet a megoldás, amely a szomszédos fogakon támaszkodik azok lecsiszolása nélkül. Nagyobb hiány esetén fémlemezes kombinált fogpótlás készül, amelyet pontos tervezéssel, finommechanikai rögzítőelemekkel lehet mások által észrevehetetlenné és stabillá tenni. Szükség esetén jól rögzülő teljes kivehető fogsorral pótoljuk a fogakat.

Szájsebészet

Ha a fog konzervatív úton nem tartható meg, akkor szükséges az eltávolítása. A szoftlézer kezelés biostimuláló, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatása gyorsítja a sebgyógyulást. Lágyrész műtéteket, ínyplasztikát sebészeti lézerrel végzünk. Ez az eljárás fájdalom- és vérzésmentes, nem okoz szövetkárosodást így lerövidül a gyógyulási idő, valamint cukor- és szívbetegek és vérhigítót szedők esetében is alkalmazható. A rendelőnkben nem implantálunk, a komplikáltabb műtéti beavatkozásokra szájsebészetre szakosodott kollégánkat ajánlunk.

Gyermekfogászat

Szeretettel várjuk és türelemmel kezeljük a kicsiket és nagyokat. Fontosnak tartjuk a megelőző programokat. A tanácsadás, fogtisztítás, barázdazárás és fluorbevitel mellett vállaljuk a szuvas tej- és maradó fogak ellátását is. Kis pácienseink kezelés közben is nézhetik kedvenc mese csatornájukat, amíg tesójuk a közeli játszótéren töltheti a várakozás perceit.

Fogfehérítés

Húsz éves tapasztalattal ajánljuk pácienseinknek az otthoni sínes fogfehérítést, de lehetőség van a ZOOM lámpás professzionális fogfehérítő rendszerrel, rendelői keretek között gyorsabban elérni a ragyogó mosolyt.

Egészségpéztárak

Egészségpéztárak

A következő pénztárakkal vagyunk szerződéses kapcsolatban:

 • Allianz Hungária Egészségpénztár

 • Prémium Egészségpénztár (korábban AXA)

 • Dimenzió Egészségpénztár

 • Egészségért Országos Önkéntes Egészségpénztár

 • Életút Egészségpénztár

 • Generali Egészség és Önsegélyező Pénztár

 • Medicina Egészségpénztár

 • MKB Pannónia Egészség és Önsegélyező Pénztár

 • NAVOSZ egészség pénztár.

 • OTP Országos Egészségpénztár

 • Pajzs Országos Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

 • Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

 • Pro VITA Első Magyar Kiegészítő Egészségpénztár

 • Questor Országos Önkéntes Egészségpénztár

 • Tempo Országos Önkéntes Kiegészítő Egészségpénztár

 • Új Pillér Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

 • Vasutas Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

 • Vitamin EgészségpénztárAmennyiben Ön a fenti listán nem szereplő pénztár tagja, kérjük jelezze, hogy kapcsolatba léphessünk és szerződhessünk
az Ön pénztárával is.

Felhívjuk kedves figyelmüket, hogy kártyát elfogadni nem áll módunkban, a pénztártagok is készpénzzel tudnak fizetni.Előzetes jelentkezés, kapcsolatfelvétel

Kapcsolat

Synapsis fogorvosi rendelő

Cím: 1146 Budapest, Nagybecskerek u. 14.


Elérhetőségek

Tel: +36 1-252 89 14
Mobil: +36 30-596 48 81
E-mail: hello@synapsisdental.hu

Rendelési idő

Bejelentkezés:

Hétfő és Szerda: 14:00 – 20:00
Kedd és Csütörtök: 8:00 – 14:00

Időpontot csak a rendelési időben, telefonos konzultáció keretében tudunk adni, a páciensek igényének és a lehetőségek figyelembe vételével.Synapsisdental - fogorvosi rendelő nagyobb térképen való megjelenítése

Megközelítés:


Tömegközlekedéssel:


A Bosnyák tér felől

Autóbusz (7, 7A, 7E, 107E, 133E, 233E,32, 124, 125, 277)

Villamos (3, 62, 62A) megállóiból a Nagy Lajos király útja – Bácskai utca – Nagybecskerek utca útvonalon

Tisza István tér felől

Az autóbusz (7, 7E, 173) és trolibusz (82) megállóiból a Varsó utca – Bácskai utca – Nagybecskerek utca útvonalon.

Autóval:
Nagy Lajos király útja – Bácskai utca (egyirányú a Nagy Lajos király útja felől) – Pancsova utca – Nagybecskerek tér – Nagybecskerek utca útvonalon.


Vissza az oldal tetejére